SAUDIJCI NEMAJU NAMERU DA STANU: Jedan od najboljih fudbalera Premijer lige dobio ponudu da karijeru nastavi u Al Ahliju

Novosti online

26. 06. 2023. u 10:28

Dosadašnji fudbaler Liverpula Brazilac Roberto Firmino dobio je ponudu da nastavi karijeru u Al Ahliju iz Džede, prenose britanski mediji.

САУДИЈЦИ НЕМАЈУ НАМЕРУ ДА СТАНУ: Један од најбољих фудбалера Премијер лиге добио понуду да каријеру настави у Ал Ахлију

FOTO: AP/Tanjug

Firminu je istekao ugovor sa Liverpulom, a brazilski fudbaler je navodno imao ponude Juventusa i Reala. Međutim, iskusni napadač je doneo odluku da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Britanski mediji navode da je rukovodstvo Al Ahlija brazilskom fudbaleru ponudilo trogodišnji ugovor u vrednosti od 60 miliona evra.

Firmino je u Liverpul stigao 2015. godine iz Hofenhajma za 29 miliona funti. On je za klub sa Enfilda odigrao 362 meča i postigao je 111 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini