NAJAVLJIVAN KAO VELIKO POJAČANJE ZVEZDE: Vezista u slobodnom padu, ponovo dobio otkaz

Novosti online

05. 06. 2023. u 12:00

Te 2020. godine u Crvenu zvezdu je Srđan Spiridonović došao sa epitetom velikog pojačanja, a igre koje je pokazivao pre dolaska u Srbiju svakako su to opravdavale.

НАЈАВЉИВАН КАО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗВЕЗДЕ: Везиста у слободном паду, поново добио отказ

FOTO: M. Vukadinović

Spiridonovića je pred mnogobrojnim novinarima na stadionu "Rajko Mitić" predstavio sportski direktor kluba Mitar Mrkela, koji je istakao da je tadašnji fudbaler Pogona bio dugogodišnja želja kluba.

- Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasali sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom. Pratili smo ga i prošle godine, bilo je nekih priča da će i tada doći, ali to se nije desilo. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje - izjavio je tada sportski direktor.

Nije omaleni fudbaler opravdao poverenje kluba. Dobro je počeo, ali... Na prvih 16 mečeva je postigao dva gola, ali to je bilo sve što je ovaj fudbaler uradio u crveno-belom dresu.

Doneta je odluka da bude pozajmljen Genčlerbirligiju sa kojim je ispao u drugu tursku ligu, dok je sezonu nakon te proveo u grčkom Atromitosu.

Usledio je raskid ugovora, a on je tada potpisao za Žalgiris. Ni tamo nije zablistao. Nije postigao niti jedan gol, pa je raskinuo saradnju sa Žalgirisom.

Ugovor je raskinut sporazumno, naveli su u klubu.

Spiridonović je prošao omladinsku školu u Rapidu iz Beča i Austriji iz istog grada, zatim je igrao u Italiji u Vićenci i Mesini, da bi se vratio u Admiru, zatim je igrao i u Panioniosu i na kraju u Pogonu iz Šćećina, pre dolaska u Srbiju.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest