JAKA PORUKA VINISIJUSU: Ceo Madrid uz Brazilca, srušene nade Rajo Valjekana

Novosti online

24. 05. 2023. u 22:09

FUDBALERI Real Madrida pobedili su Rajo Valjekano na stadionu "Santjago Bernabeu" sa 2:1 (1:0) u okviru 36. kola La lige.

ЈАКА ПОРУКА ВИНИСИЈУСУ: Цео Мадрид уз Бразилца, срушене наде Рајо Ваљекана

Tanjug/AP

Real je u meč ušao bez takmičarskih motiva, a jedanaestoplasirani Rajo nadao se da će se uključiti u borbu za mesto u Evropi s obzirom da su četiri boda iza Atletik Bilbaa koji konkuriše za mesto u Ligi konferencija.

Karim Benzema je najavio da do toga neće doći u 31. minutu. Izjednačenje rivalu doneo je Raul de Tomas u 79. minutu, a minut pre kraja regularnog dela igre Rodrigo je rešio pitanje pobednika.

Meč je ostao obeležen potezom igrača Reala koji su na teren svog stadiona izašli u dresovima Vinisijusa Žuniora koji je u prethodnom kolu ponovo bio na meti rasista na tribinama. U 20. minutu, simbolično, budući da Vini nosi taj broj na dresu, navijači na "Bernabeuu" su ustali i skandirali njegovo ime.

EPA

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri