STRAŠAN UDARAC ZA JUVENTUS: "Stara dama" ostaje bez Lige šampiona

Novosti online

21. 05. 2023. u 13:52

TAMAN što se Juventus konsolidovao sledi novi udarac za klub. Kako prenose italijanski mediji, "staroj dami" sleduje novo oduzimanje bodova.

СТРАШАН УДАРАЦ ЗА ЈУВЕНТУС: Стара дама остаје без Лиге шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Savezni apelacioni sud Italije imaće u ponedeljak u podne novo saslušanje oko skandala vezanog za nezakonito sticanje kapitalne dobiti torinskog kluba, tačnije naduvavanje cena pojedinih fudbalera, kako bi 'ispeglali' knjige i izbegli sankcije u skladu sa fer plej pravilnikom.

Kao što je poznato, Juvetusu je zbog toga oduzeto 15 bodova, koji su mu potom vraćeni, ali sada sledi novi gubitak od 12 bodova, prenosi "Korijere delo Sport".

Ukoliko se to dogodi, "stara dama" bi pala na osmo mesto i imala bi 57 bodova. U toj situaciji Liga šampiona i Liga Evrope bi bili nedostižni.

Ako Juventus ostane bez 12 bodova, moglo da se desi da srpski dvojac - Dušan Vlahović i Filip Kostić promene sredinu. Ionako se uveliko priča u poslednje vreme da je dosta klubova pokazalo interesovanje za srpskog napadača.

BONUS VIDEO: Gudelj za Novosti: Vlahović i Kostić su nam poželeli da osvojimo Ligu Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!