PODRŠKA ANČELOTIJU: Predsednik Real Madrida otkrio da će Italijan i sledeće sezone sedeti na klupi "kraljevskog kluba"

Novosti online

18. 05. 2023. u 14:40

Predsednik Reala Florentino Perez pružio je podršku treneru Karlu Ančelotiju posle eliminacije madridskog fudbalskog kluba od Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona, prenose španski mediji.

ПОДРШКА АНЧЕЛОТИЈУ: Председник Реал Мадрида открио да ће Италијан и следеће сезоне седети на клупи краљевског клуба

Foto: EPA

Real je sinoć u gostima poražen od Mančester sitija 4:0 u revanš meču polufinala LŠ. U prvom meču odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je 1:1.

Španski mediji navode da je Perez nakon prespavane noći odlučio da Ančeloti odradi ugovor do kraja sa Realom, odnosno da vodi madridski klub do 30. juna 2024. godine.

Perez se složio sa sportskim sektorom da se na kraju sezone produže ugovori sa trojicom iskusnih fudbalera Karimom Benzemom, Tonijem Krosom i Lukom Modrićem.

Ova trojica igrača imaju ugovore sa Realom do kraja sezone, a prvi čovek "kraljevskog kluba" odlučio je da Benzema, Kros i Modrić i naredne sezone budu uzdanica ekipe sa stadiona "Santjago Bernabeu".

"Pitanje je dana kada će biti produžena saradnja sa trojicom fudbalera. U Realu smatraju da bi eventualni odlazak sve trojice igrača u istom prelaznom roku bio veliki problem za Real", navode španski mediji.

Perez će narednih dana održati sastanak sa Ančelotijem i sportskim direktorom Hozeom Anhelom Sančezom, na kojem će biti analizirana aktuelna situacija u klubu i eventualna pojačanja u letnjem prelaznom roku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna