LEGENDARNI DEFANZIVAC NAJAVIO POVLAČENJE: Bonuči kači kopačke o klin narednog leta

Novosti online

17. 05. 2023. u 14:30

KAPITEN Juventusa i fudbalske reprezentacije Italije Leonardo Bonuči najavio je danas da će završiti karijeru na kraju sledeće sezone.

ЛЕГЕНДАРНИ ДЕФАНЗИВАЦ НАЈАВИО ПОВЛАЧЕЊЕ: Бонучи качи копачке о клин наредног лета

FOTO: Tanjug/AP

Bonuči je osvojio osam titula u Seriji A u dva mandata u Juventusu, za koji je prošle nedelje protiv Sevilje u Ligi Evropa odigrao 500. utakmicu.

On je do sada odigrao 120 utakmica za reprezentaciju, sa kojom je u julu 2021. godine osvojio Evropsko prvenstvo.

- Nošenje ovog dresa bilo je kao da 12 godina živim svoj san. Sve što sam radio, radio sam za ovaj dres, koji je moja druga koža. U meni je i dalje dečak koji je toliko srećan što izlazi na teren u ovom dresu, pošto je to bio njegov san - san koji se ostvario - rekao je 36-godišnji Bonuči za klupski Jutjub kanal, preneo je "Bi-Bi-Si".

Njegov ugovor sa Juventusom ističe na kraju sledeće sezone.

Bonuči je karijeru počeo u Interu, sa kojim je u sezoni 2005/2006. osvojio prvu titulu u Seriji A. Igrao je još za Trevizo, Pizu, Đenovu i Bari, pre nego što je 2010. godine prešao u Juventus, gde je činio okosnicu odbrane zajedno sa golmanom Đanluiđijem Bufonom, Đorđom Kjelinijem i Andreom Barzaljijem, u ekipi koja je deceniju dominirala italijanskim fudbalom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave