EVROGOLOM NA UVREDE: Kako je Dušan Vlahović ućutkao čitav jedan italijanski grad (VIDEO)

Z. Ćorović

07. 05. 2023. u 22:54

NA uvrede je uzvratio projektilom pod prečku. Kada je ulazio sa klupe u 65. minutu, Dušanu Vlahoviću su domaći navijači Atalante pogrdno skandirali "Cingaro, cingaro", ali su pola sata kasnije ućutali od muke.

ЕВРОГОЛОМ НА УВРЕДЕ: Како је Душан Влаховић ућуткао читав један италијански град (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski napadač je u osmom minutu sudijske nadoknade, posle pasa Kijeze, kao iz inata opalio levicom sa dvadesetak metara i "bomba" je završila efektno, pod samu prečku.

Bio je to najlepši mogući odgovor na ružne provokacije, a Vlahovićeva majstorija je stavila tačku na jako važnu pobedu njegovog tima sa 2:0. Nije "dama" blistala u Bergamu, ali je ispunila cilj da pobedom zadrži drugo mesto na tabeli i ostane glavni favorit u paklenoj trci za jednu od preostale tri pozicije koje vode u Ligu šampiona. 


Duci je postigao deseti jubilarni pogodak ove sezone u Seriji A, drugi zaredom, pošto je zatresao mrežu i na prošlom meču sa Lečeom. Pravi znak da se naš as vraća u dobru formu posle dugog posta i povrede članka. Drugi Juventusov Srbin, Filip Kostić, ušao je na teren u 82. minutu. 


Navijače Atalante je Vlahovićeva egzekucija još više zabolela jer je njihov tim malo pre toga propustio veliku priliku za izjednačenje, kada je šut Zapakoste završio na stativi. Ekipa Đanpjera Gasperinija stvorila je više prilika za gol, samo što nije umela da ih iskoristi. Posle ovog poraza, Atalanta je ostala na šestom mestu, sa minimalnim šansama da se domogne elitnog takmičenja. 


Da nije bilo vrhunske Vlahovićeve "osvete", najviše bi se pričalo o debitanskom pogotku Ilinga Džuniora (19). Mladi napadač iz Engleske našao se u startnom timu Juventusa a da se radi o velikom potencijalu videlo se u 56. minutu kada je vrhunski presekao loptu i pokrenuo brzu kontru posle koje je nagrađen da postigne gol za 0:1. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave