"TATA": Dirljiva poruka i potez ćerke Siniše Mihajlovića slama srca (FOTO)

Novosti online

17. 04. 2023. u 10:58

Porodica Siniše Mihajlovića nikako da se navikne na život bez supruga, oca, dede, brata... Čoveka koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim ni na fudbalskom terenu ni van istog.

ТАТА:  Дирљива порука и потез ћерке Синише Михајловића слама срца (ФОТО)

FOTO: pritnskrin/Viktorija Mihajlovic Instagram

Prošla su četiri meseca, a emotivne poruke na društvenim mrežama ne jenjavaju, bitni datumi se i dalje obeležavaju sa isticanjem njegovog imena, a ćerka Viktorija je rešila da mu posveti i nešto za sva vremena.

Ona je odlučila da se istetovira i da na svojoj koži do kraja života nosi jednu reč - tata.

- Kad me pitate kako to radim, kako se smejem sa prijateljima, izlazim na večere, igram, pevam, kako živim ponovo – odgovorim da sam ja tatina ćerka. To da plačem, da ne reagujem i ne živim nije ono što me je učio. Živim i živeću svaki sekund svog života da bih ga učinila ponosnim. Danas sam devojka kakvom me je otac vaspitavao, znam da je ponosan na mene, osećam to - napisala je Viktorija i dodala:

- Gledaće me sa osmehom proveravaće da li jedem redovno, jer mi je uvek govorio: "Jedi, previše si mrđava, izgledaš ispijeno - navodi se u poruci Mihine ćerke.

Mihajlović je preminuo 16. decembra posle duge i teške borbe sa leukemijom. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije