Srpski napadač Aleksandar Mitrović oštro je kažnjen zbog incidenta na utakmici FA kupa, kada je nasrnuo na sudiju, ali Fudbalski savez Engleske se ne miri sa osam utakmica suspenzije.

Karlo Veliki

05.04.2023. 12:34

Mitrovic treba da raskine ugovor sa Fulamom, obzirom da Englezi na njemu vezbaju svoju okrutost prema Srbiji, i predje u Italiju, na primer....Srpski mediji trebaju imati patriotski stav prema Mitrovicu, kao reprezentativcu Srbije, a ne ignorantski, kao bivsem igracu Partizana.

Jordan

05.04.2023. 12:41

Kao Srbinu iz Srbije, jako mi je žao što će Mitrović biti drastično kažnjen, ali - zaslužio je to, iz više razloga: U Engleskoj igra više godina, i morao je da zna šta će se dogoditi ako napravi neki, pa i bezzanačajni, prekršaj kao što je ovaj da ima blagi fizički kontakt sa sudijom?! Daj bože da se na ovom primeru svi drugi opamete. Nije Engleska - Srbija, gde možeš sve da završiš "preko veze"!?

Milovan

05.04.2023. 13:11

E pa kabadahijo,nije ti to Srbija. Das 50 eura policajcu,sudiji,novinaru itd. I radis sta hoces. Malo je dobio.Ja bi mu dao 2 godine suspenzije.