JIRGEN KLOP: "Ne plašim se otkaza, nisam mural na zidu"

Novosti online

03. 04. 2023. u 14:58

MENADžER Liverpula Jirgen Klop priznao je danas da je svestan činjenice da nije dobio otkaz samo zato što je u prošlosti napravio dobre rezultate sa klubom sa "Enfild rouda", prenose britanski mediji.

ЈИРГЕН КЛОП: Не плашим се отказа, нисам мурал на зиду

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul će sutra u Londonu gostovati Čelsiju u zaostalom meču osmog kola Premijer lige.

- Prvo je otkaz dobio Antonio Konte u Totenhemu, pa Julijan Nagelsman u Bajernu. Onda su za kratko vreme otkaze dobili Brendan Rodžers u Lesteru i Grejam Poter u Čelsiju. Obojicu poštujem i volim. Fantastični su treneri, ali to im nije pomoglo u ovom poremećenom svetu. Ja sam slon u prostoriji, to je jedini razlog zašto još sedim ovde - rekao je Klop na konferenciji za medije uoči meča sa Čelsijem.

Liverpul je ove sezone eliminisan iz FA i Liga kupa. Engleski klub je u osmini finala Lige šampiona eliminisan od Reala, dok se u Premijer ligi nalazi na osmom mestu na tabeli sa 42 boda.

- Svestan sam činjenice da ovde sedim kao menadžer Liverpula samo zbog onog što smo uradili u prošlosti, a ne ove sezone. Ja se ne plašim otkaza. Ali nema potrebe da se plašim, nisam mural na zidu, ja sam tu da doprinesem. Svi to shvatamo kao deo posla - zaključio je Klop.

 

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)