"DŽAJINO IME JE GARANT DOBRIH REZULTATA REPREZENTACIJE" Ovako je Zvezda reagovala na vest da je Dragan DŽajić izabran za predsednika FSS-a

Novosti online

14. 03. 2023. u 16:34

DRAGAN Džajić je na skupštini Fudbalskog saveza Srbije jednoglasno izabran za novog predsednika FSS-a, a prva čestitka stigla mu je iz kluba u kome se i proslavio, Crvene zvezde.

ЏАЈИНО ИМЕ ЈЕ ГАРАНТ ДОБРИХ РЕЗУЛТАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ Овако је Звезда реаговала на вест да је Драган Џајић изабран за председника ФСС-а

foto: EPA

Crveno-beli su poručili sledeće:

"FK Crvena zvezda čestita Draganu Džajiću izbor na poziciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije. Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije", navodi se u saopštenju sa Marakane.

Bonus video: Nikad veće interesovanje medija za FSS

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)