GLASANJE TAJNO: Stižu gosti iz UEFA i FIFA

N. I.

12. 03. 2023. u 10:00

GLASAČKI listić sa imenima dvojice kanidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije naći će se u utorak pred 85 delegata Izborne skupštine u Staroj Pazovi. Pod rednim brojem 1 će biti Nemanja Vidić, a pod broj 2 Dragan Džajić. Skupština počinje u 14 časova i jedinstvena je u istoriji FSS po tome što će se predsednik birati zmeđu dvojice ljudi, a samim tim moraće da se ispoštuje i Statut FSS koji propisuje da je u takvim prilikama glasanje tajno.

ГЛАСАЊЕ ТАЈНО: Стижу гости из УЕФА и ФИФА

FOTO: N. Paraušić

SVE SPREMNO ZA IZBORNU SKUPŠTINU FSS U UTORAK U STAROJ PAZOVI

Stižu ljudi iz UEFA i FIFA

Od ukupno 12 tačaka dnevnog reda, najzanimljivija će biti deveta, kada će se birati novi predsednik. Zanimljivo je da će ona da oduzme najviše vremena svim prisutnima na Skupštini, jer je procenjeno da će samo čimn glasanja svakog od ukupno 85 delegata (ako svi budu prisutni) trajati više od 90 minuta, zbog odlaska do glasačke kutije iza paravana.

I ovog puta će na Skupštinu da dođu i gosti, neka vrsta posmatrača iz svetske i evropske kuće fudbala. FIFA će da predastavlja gospođaHajdi Beha, dok iz UEFA dolaze Luka Nikola i Marios Georgiu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba