BAJČETIĆ DA BUDE PRIORITET: "AS" upozorava Špance na status mladog veziste

Novosti online

20. 02. 2023. u 17:37

ISPUSTILI su Španci nekoliko talenata u poslednjih par godina, ne bi valjalo za njih da se isto ponovi sa Stefanom Bajčetićem. Madridski list "AS" zato upozorava čelnike tamošnjeg fudbalskog saveza da što pre privole talentovanog vezistu Liverpula da zaigra za seniroski tim "Furije" i tako spreči mogućnost da obuče dres Srbije.

БАЈЧЕТИЋ  ДА БУДЕ ПРИОРИТЕТ: АС упозорава Шпанце на статус младог везисте

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Bajčetić je pre 18 godina rođen u Vigu, gde je njegov otac Srđan igrao. Odrastao je u Španiji, igrao za njihove omladinske selekcije, a pre dve godine, prešao je u Liverpul. Ove sezone, Jirgen Klop je ukazao veliko poverenju mladom vezisti, a Stefan mu je uzvratio sjajnim partijama.

Ne prolazi to neopaženo u Španiji, "AS" navodi da Bajčetić mora biti prioritet za sve u Savezu. Naročito zbog slučajeva Alvara Rodrigeza, Alehandra Garnača i Nika Paza koji su odabrali druge države, iako su imali mogućnost nastupa za Španiju. Rodrigez će igrati za Urugvaj, dok će Garnačo i Paz predstavljati novu generaciju Argentinaca.

Takođe, poznati prestonički list upozorava i na potez Ašrafa Hakimija, rođenog Madriđanina koji igra za Maroko, a njegovim stopama bi mogao da pođe i Braim Dijaz.

Novi selektor "furije" Luis De La Fuente će biti danas na stadionu "Santijago Bernabeu" gde će se Liverpul sudariti sa Real Madridom (21.00). Biće to prilika za Bajčetića da se pokaže pred očima čitave Španije, možda čak i zasluži poziv za martovske akcije reprezentacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri