VLAHOVIĆ SE HITNO OGLASIO: Juventus surovo kažnjen, a evo gde Srbin nastavlja karijeru

Novosti online

21. 01. 2023. u 18:26

OD borbe za titulu do borbe za sredinu tabele. To je sudbina Juventusa nakon što su čelnici Italijanskog fudbalskog Saveza odlučili da "staroj dami" oduzmu 15 bodova. O svemu se se oglasio srpski napada Dušan Vlahović.

ВЛАХОВИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Јувентус сурово кажњен, а ево где Србин наставља каријеру

FOTO: Tanjug/AP

Oštra kazna izrečena je zbog finansijskih malverzacija. Upravo se zbog ovoga povela priča da će reprezentativac naše zemlje napustiti klub.

- Ne plašimo se nekoliko bodova manje na tabeli. Ne plašimo se da zavrnemo rukave. Nismo uplašeni ni zbog naših protivnika. Nema potrebe da se plašimo bilo čega. Jer kada misle da smo pali, mi ćemo se podići jači nego pre. To smo mi, to je Juventus! - napisao je Vlahović na Instagramu i otklonio sve dileme o tome gde nastavlja karijeru.

Sjajni napadač je do sada u Seriji A odigrao 10 utakmica i šest puta se upisao u strelce. Treba reći i da Masimilijano Alegri zbog povrede nije mogao da računa na njega od kada se nastavilo prvenstva.

Juventus je posle kazne pao na 10. mesto na tabeli i ima 22 boda, 12 manje od Lacija koji je četvrti, a to je poslednja pozicija koja vodi u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna