SVE JE ZA DESET PLUS Milojević: "Pokazali smo da imamo ekipu sa najboljim fudbalerima"

Z. ĆOROVIĆ

11. 11. 2022. u 19:50

ŠAMPION je zgrabio poklon koji mu je stigao "po golubu". Sigurnom pobedom na Banovim brdu (2:0), Crvena zvezda je kaznila kiks najvećeg rivala protiv Spartaka i sada ima dvocifrenu prednost. Bio je to deseti vezani trijumf u Superligi, za deset bodova više od drugoplasiranog Partizana.

СВЕ JE ЗА ДЕСЕТ ПЛУС Милојевић: Показали смо да имамо екипу са најбољим фудбалерима

FOTO: FK Crvena zvezda

Bitku za titulu vredne Lige šampiona, crveno-beli vode bez stresa i po maksimalnom planu.

- Taktički smo bili sjajni protiv Čukaričkog, kreirali mnogo prilika u prvom poluvremenu. Postigli smo lep gol, bili u prilici da u nekoliko navrata povećamo prednost, a ono što mene raduje je odnos posle pogotka. Imali su domaćini nekoliko minuta u drugom poluvremenu u kojima su "nadošli", ali sve ostalo smo mi kontrolisali i zasluženo pobedili. Ovo je trijumf kolektiva i pobeda za igrače, jer smo i pored mnogo kadrovskih problema pokazali da imamo najbolju ekipu sa najboljim fudbalerima. Sve je bilo lakše uz ovakvu podršku, osećali smo se kao kod kuće. Odlična atmosfera i uslovi za igru, tako da je bilo mnogo lepih stvari na Banovom brdu - zadovoljno je konstatovao Miloš Milojević, trener crveno-belih.

Ostalo je da se još u nedelju u Surdulici protiv Radnika "overi" ovih lepih plus 10, pa da se bezbrižno krene na tromesečnu pauzu.

- Nama je motiv da pobedimo na svakom meču, ne možemo da kontrolišemo šta rivali rade. I pre utakmice dok nismo znali, kao i posle, kad smo čuli rezultat sa meča večitog rivala, imali smo jasan cilj da pobedimo. Ne kalkulišemo. Treba nam i protiv Radnika maksimalna ozbiljnost, pogotovo jer smo se tamo okliznuli prošle godine, tako da ih ne treba potcenjivati. Situacija na tabeli je takva da su na začelju, ali će biti domaćini i sigurno će, kao i svi, imati veliki motiv da se dokažu protiv lidera - naglasio je Milo jević.

Crvena zvezda nezadrživo grabi ka šestoj uzastopnoj tituli, u retrovizoru ne vidi nikoga ko može da je ugrozi.

TERZIĆ: NEMAMO OPOZICIJU

U FUDBALSKOM klubu Crvena zvezda se završavaju izbori za predsednika, jedini kandidat bio je Svetozar Mijailović, aktuelni vršilac ove dužnosti.

- Zvezdaška javnost je prepoznala da ovo rukovodstvo radi dobar posao i nije se javio nijedan protivkandidat, iako je sama procedura izbora u Crvenoj zvezdi najdemokratskija moguća. Izuzetno mi je drago i to što već devet godina, koliko sam u Zvezdi, nemamo opoziciju, jer je to dokaz da radimo dobro i da unutar kluba i oko njega vlada veliko jedinstvo - istakao je Zvezdan Terzić, generalni direktor našeg najtrofejnijeg kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a