SKANDAL! Nemci se izvinjavaju: Zarađuju milione, a odbili da kupe maske od dva evra

Novosti online

22. 10. 2022. u 18:05

JUČE su fudbaleri Volgzurga putovali na gostovanje Leverkuzenu, a tokom njihovog puta desio se jedan zanimljiv događaj, koji je sada u centru nemačke sportske štampe.

СКАНДАЛ! Немци се извињавају: Зарађују милионе, а одбили да купе маске од два евра

Foto: S.BABOVIĆ

Naime, izveštač WDR-a preneo je da su pojedini igrači ismevali uporne zahteve da se pridržavaju obaveznih propusta o maskama za lice.

- Nekoliko igrača se ponašalo sa nepoštovanjem prema osoblju železnice nakon što su ih podsetili da njihovu obavezu da nose maske - naveo je Volfsburg.

Neimenovana službenica u vozu izjavila je da reakciju igrača smatra "nepoštovanjem".

Klub se u svom saopštenju izvinio zbog toga.

- U ime celog tima, Volfsburg se izvinjava zbog neprofesionalnog i neprimerenog ponašanja svojih igrača, a posebno osoblju nemačke nacionalne železničke kompanije - naveo je Volfsburg i dodao da se takvo ponašanje neće tolerisati.

- To se ne sme ponoviti - naveo je klub.

Klub je saopštio i da se trener ekipe Niko Kovač obratio igračima "u vezi njihovog nedoličnog ponašanja odmah po dolasku u hotel u petak", kao i da će incident biti detaljno ispitan po njihovom povratku iz Leverkuzena.

Propisi su takvi da je nošenje makse za sve u vozovima koji saobraćaju širom Nemačke obavezno, a ko nema masku kod sebe, može da je kupi u vagon restoranu za samo dva evra.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!