KO SE LAVA BOJI JOŠ? Nesvakidašnje predstavljanje grčkog reprezentativca

Novosti online

27. 09. 2022. u 13:53

Kostasa Manolasa (31) je na predstavljanju u novom klubu uplašio lav. Nije u pitanju zvučni efekat ili nešto slično, već pravi lav, životinja koja se nalazila kod grčkog defanzivca koji je zvanično potpisao ugovor sa Šarahom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

КО СЕ ЛАВА БОЈИ ЈОШ? Несвакидашње представљање грчког репрезентативца

Foto ap

Iskusni štoper je posle Olimpijakosa odlučio da promeni sredinu i tamo ga je dočekalo iznenađenje. Čelnici kluba doveli su lava na njegovo predstavljanje.

Postavili su ga iza Kostasa i doveli su klupske foto-reportere i snimatelje i sve je išlo po planu, dok se lav u jednom momentu nije "javio" i to je prestravilo Manolasa.

Vidi se to i na jednom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama. Manolas se fotografisao i pozirao je za slikanje, a kada je čuo lava, pobegao je iz kadra.

Nije mu bilo svejedno. Uostalom, kome bi bilo svejedno kada je lav tik pored...

Što se Kostasa tiče, on je u karijeri igrao još za AEK, Romu i Napoli, a karijeru je počeo u grčkom Trasivolosu. Za reprezentaciju je odigrao 42 meča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZAHAROVA O IZJAVI BORELJA DA NA BALKANU NE ZNAJU KO JE PUTIN: Degradacija Zapada ne znači da je u toku isti proces i kod drugih naroda