POGBA NAMEŠTAO MEČEVE? NJegov brat preti: "Uništiću i njega i Mbapea, neću više da ćutim"

Novosti online

28. 08. 2022. u 12:46

MANjE poznati od braće Pogba, Matijas, objavio je video snimak u kome najavljuje da će otkriti sve detalje oko brata, Kilijana Mbapea i Rafaele Pimento, naslednice Mina Rajole.

ПОГБА НАМЕШТАО МЕЧЕВЕ? Његов брат прети: Уништићу и њега и Мбапеа, нећу више да ћутим

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Matijas je u video najavi rekao da je spreman da uništi karijeru Polu, Kristijanu Mbapeu, a spomenuo je i Pimetu.

Istakao je da više neće da ćuti i da će u javnosti pustiti sve tajne koje zna oko svog brata.

On će navodno objaviti dokaze da je Pol Pogba, igrač Juventusa lažirao povrede i taktičke zamisli iznosio javno rivalima, a čak se nakon njegove objave spekuliše da će govoriti i o nameštenim mečevima.

- Javnost u Francuskoj, Engleskoj, Italiji i Španiji i drugim delovima sveta, kao i fanovi mog brata i ljudi koji vole reprezentaciju i Juventus, njegovi saigrači, sponzori, svi zaslužuju da znaju određene stvari. Posle svega što budem izrekao, procenićete sami da li zaslužuje da bude deo nacionalnog tima i da igra na Svetskom prvenstvu i da li treba da igra za Juventus. Procenićete da li možete da mu verujete i da li želite da igrate sa njim. Takođe ću vam reći i neke stvari o Mbapeu za koje imam dokaze, kao i o Rafaeli, najmoćnijoj ženi u svetu fudbala, poručio je Matijas Pogba.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana na Malti bodre crno-bele

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo