MEGVAJER OPET NA STUBU SRAMA: Cela Engleska smeje se kapitenu Junajteda zbog ovoga (VIDEO)

O. M.

09. 08. 2022. u 17:25

NOVA sezona u Premijer ligi, ako je suditi po prvom kolu, neće doneti ništa novo kada je Mančester junajted u pitanju. Tim je nastavio sa lošim rezultatima, a kapiten Hari MEgvjaer sa gafovima, kojih je prošle godine bilo poprilično mnogo.

МЕГВАЈЕР ОПЕТ НА СТУБУ СРАМА: Цела Енглеска смеје се капитену Јунајтеда због овога (ВИДЕО)

foto: printskrin

Najskuplji defanzivac u istoriji fudbala daleko je od kvaliteta igrača koji bi trebalo da nosi to laskavo priznanje, ali on se od dolaska na Old Traford bruka i u vanfudbalskim aktivnostima.

U porazu od Brajtona na startu PL Megvajer je odigrao loše, ali detalj zbog koga mu se smeje cela Engleska, a zahvaljujući viralnom videu koji se šii društvenim mrežama i ceo svet, desio se pre početka ovog meča, čak i pre nego što su timovi izašli na travnjak Old Traforda.

Naime, defanzivac domaćeg tima je svoje saigrače "postrojio" na pogrešnu stranu hodnika, tako da bi zauzeli klupe za rezerve gostujuće ekipe po ulasku na teren.

Srećom, na ovu grešku upozorio ga je golman David de Hea koji mu je posle kraćeg ubeđivanja objasnio da ekipe treba da zamene mesta pre izlaska.

Navodno je "krivac" za ovaj gaf zapravo novi menadžer crvenih đavola Ten Hag koji je po dolasku u klub rešio da promeni klupu za domaće igrače da bi oni tokom utakmica bili bliđi legendarnoj Stretford end tribini, na kojoj se skupljaju najvatrenijji navijači.

T, međutim, i dalje ne objašnjava kako i zašto je Megvajer otišao na pogrešnu stranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!