VELIKA GLUPOST OSVEDOČENOG SRBOMRSCA: Granit DŽaka dobio žuti karton zbog koga mu se svi smeju (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2022. u 08:16

VRATIO se vrhunski fudbal nakon letnje pauze, a vratio se i Granit Džaka koji je nastavio da pravi gluposti i na otvaranju nove sezone Premijer lige.

ВЕЛИКА ГЛУПОСТ ОСВЕДОЧЕНОГ СРБОМРСЦА: Гранит Џака добио жути картон због кога му се сви смеју (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Molly Darlington/POOL

Fudbaler koji je osvedočeni mrzitelj Srba i srpskog roda, reprezentativac Švajcarske na kraju prošle sezone dobio je žuti karton zbog toga što je predugo izvodio slobodan udarac, tada je javnost krenula da mu se podsmeva, a neki su ga optužili da je karton dobio namerno.

Ipak, izgleda da to nije bila slučajnost, u istom ritmu nastavio je i ove godine.

Albanski fudbaler, reprezentativac Švajcarske se sada našao u startnoj postavi protiv Kristal Palasa u prvom kolu Premijer lige, kada su “topdžije” slavile sa 2:0.

Ipak, i on je na neki način obeležio meč, pošto je simulirao faul i pao kao da je pogođen snajperom, a njegovu nameru pročitao je sudija na ovom meču i odmah mu je dao žuti karton.

Inače, Švajcarska je golom Džake i Šaćirija na Svetskom prvenstvu u Rusiji savladala Srbiju, a on je gol proslavio simulacijom dvoglavog orla, a potom se u javnosti pojavila njegova izjava da će se "večno boriti protiv Srbije kako bi Albaniju učinio velikom".

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna