ZVEZDAŠI SU OD NJIH OČEKIVALI MNOGO: Promašaji crveno-belih će igrati u istom klubu

Novosti online

24. 07. 2022. u 10:24

RIŠAIRO Živković jedan je od plejade onih od kojih su na "Marakani" očekivali mnogo, a koji su umesto bombe bili "petarda". Holanđanin se nije najbolje snašao u Ljutice Bogdana, te će karijeru nastaviti u domovini, a tamo ga čeka drugi promašaj crveno-belih.

ЗВЕЗДАШИ СУ ОД ЊИХ ОЧЕКИВАЛИ МНОГО: Промашаји црвено-белих ће играти у истом клубу

FOTO: M.V/M. Vukadinović

Iako je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom klub Holanđanin napušta posle godinu dana i to bez većeg učinka u crveno-belom dresu.

Najnovije informacije govore da bi mogao da se vrati u domovinu gde će potpisati za Emen, a tamo ga čeka još jedan momak koji je mnogo obećavao, a u Zvezdi nije ispunio potencijal - Lorenco Ebisilio.

Ebisilio je nekadašnji fudbaler Ajaksa, ali i brojnih drugih klubova poput Metalurga, Gabale, Mordovije, Anžija, Apoela, Ivate, Ahironasa i Crvene zvezde u kojoj je nastupao u sezoni 2018/19 kod Vladana Milojevića, ali malo toga je pokazao i ugovor je raskinut na polovini saradnje.

Živković se od Zvezde oprostio na društvenim mrežama.

- Zahvalan sam jer sam bio deo ovog klub. Osetio sam kako je igrati za najveći klub u mojoj zemlji Srbiji. Nažalost, stvari nisu ispale kako sam se nadao. Klubu, igračima, navijačima i stručnom štabu želim sve najbolje u budućnosti, napisao je Živković kome je sreću među prvima poželeo i Ohi.

BONUS VIDEO: Pavkov krvave glave napustio teren

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)