ZVEZDA GLEDA KA LISABONU: Crveno-beli zainteresovani za slovenačkog napadača

Novosti online

06. 07. 2022. u 15:13

CRVENA zvezde je rešena da pojača napad u letnjem prelaznom roku, ali crveno-beli još uvek nisu pronašli igrača za tu poziciju.

ЗВЕЗДА ГЛЕДА КА ЛИСАБОНУ: Црвено-бели заинтересовани за словеначког нападача

FOTO: FK Crvena zvezda

Velike želje šampiona Srbije bili su Artjom Dzjuba i Mateo Kasijera, no oni nisu bili dostižni za klub sa "Marakane", koji je morao da se okrene drugim opcijama.

Sada se pojavila informacija da Zvezda želi da dovede Slovenca Andraža Šporara koji brani boje lisabonskog Sportinga. Crveno-beli bi 28-godišnjaka iz Ljubljane doveli na pozajmicu sa pravom otkupa ugovora, saznaje "Telegraf".

On je prošlu sezonu igrao u engleskom Čempionšipu, takođe kao pozjamljen igrač. U dresu Midlzbroa nastupio je na 35 utakmica i osam puta se upisao u strelce.

Ipak, problem za Zvezdu može da predstavlja to što Sporting na ime otkupa traži 4,5 miliona evra, što je velika svota novca za klub iz Ljutice Bogdana.

Andraž Šporar/Foto: EPA-EFE/OCTAVIO PASSOS/POOL

Šampion naše zemlje je spreman da izdvoji 3.000.000 evra za napadača, a ukoliko ne dođe do dogovora sa Šporarom, crveno-beli će morati da se okrenu novoj opciji.

Dejan Stanković za sada od klasičnih napadača može da računa na Ohija Omoidžuanfa i Milana Pavkova.

Podsetimo, Zvezda prvu utakmicu u novoj sezoni igra u nedelju, 10. jula, od 20 sati protiv niškog Radničkog na stadionu "Rajko Mitić" u prvom kolu Superlige Srbije.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije "Bože pravde" zagrmi u Rusiji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)