"IDEMO NA TITULU, NARAVNO" Dragoljub Zbiljić najavljuje velike ambicije fudbalskog kluba Vojvodina

S. BAJIĆ

24. 06. 2022. u 21:21

INFRASTRUKTURA i kadrovi, kao osnova projekta "pohod na titulu", postavljeni su na fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u prethodnih mesec dana, koliko je Dragoljub Zbiljić, ugledni privrednik, na mestu predsednika fudbalera Vojvodine.

ИДЕМО НА ТИТУЛУ, НАРАВНО Драгољуб Збиљић најављује велике амбиције фудбалског клуба Војводина

FOTO: Privatna arhiva

Tereni su sređeni, tu je i novi sa veštačkom travom, postavljena je tribina, instaliran sistem kamera za snimanje treninga svih klupskih kategorija.


- Spremni smo za juriš na titulu - kaže Zbiljić, koji je pre šest godina takođe bio prvi operativac Novosađana.

- I tada sam želeo da "vojvodinaši" vode sportski sektor, a sada je to ostvareno angažmanom trenera Milana Rastavca, da dugo bude Vojvodinin Arsen Venger, i sportskog direktora Marka Jovanovića. Oni vole klub, posvećeni su i znaju posao. Imamo puno poverenje u njih, počevši od prelaznog roka, o kom odlučuju u skladu sa budžetom. Jer, zarade svih moraju biti isplaćene na vreme. Dogovor je, takođe, da na nekim pozicijama ne tražimo pojačanja, nego su rezervisane za našu decu iz omladinske škole "Ilija Pantelić".

Tim sa "Karađorđa" biće satkan od iskusnih igrača i neizostavnih četvorice-petorice mladih fudbalera.

- Spoj iskustva i mladosti i, idemo na titulu, apsolutno. Ne mogu sebe da zamislim u životu, biznisu i sportu da se borim za drugo, treće mesto. Uz klub su autoriteti, među koje i sebe ubrajam, s obzirom na to da sa odbojkašima Vojvodine imam pet titula. Pojačanja potpisuju na dve godine, imamo podršku navijača, grada, bivših igrača, klupskih legendi i asova i želimo da napravimo Vojvodinu na nivou kakav zaslužuje.
Novosađani će na svom stadionu u dogovoru sa TV Arenom utakmice igrati nedeljom u 20 časova, što je, kako ističu, željeni i odličan termin.

- Odmah da kažem, očekujem pobedu protiv Crvene zvezde već u petom kolu, jer se to u našem gradu nije desilo čitavu deceniju. Imamo odličnu, pozitivnu energiju i atmosferu u klubu i na tribinama. U novosadskom derbiju odmerićemo se sa ekipom Mladosti, novajlijom, i publika će uživati u gradskom rivalitetu. Želja je da se ujedinjeni Proleter i Novi Sad vrate u elitu i da naš grad ima tri superligaša - zaključio je Zbiljić. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri