REAL OSTAJE BEZ GLAVNOG SPONZORA: Ali, u Madridu su već našli zamenu i zadali veliki udarac dogovorivši sve sa najvećim konkurentom

Novosti online

23. 06. 2022. u 23:27

ŠAMPION Evrope i Španije, fudbalski klub Real Madrida, sledeće sezone doživeće velike promene, pre svega u sponzorskoj strukturi.

РЕАЛ ОСТАЈЕ БЕЗ ГЛАВНОГ СПОНЗОРА: Али, у Мадриду су већ нашли замену и задали велики ударац договоривши све са највећим конкурентом

FOTO: AP/Frank Augstein

Nakon 19 godina saradnje "kraljevski klub" za klupskog sponzora više neće imati Audi koji je odlučio da smanji izdvajanja za fudbal i povući će se iz velikog broja ekipa koje je sponzorisao.

Među njima je i Real.  Dogovor o nastavku saradnje nije postignut, a čuvena nemačka kompanija će se u budućnosti potpuno posvetiti ekipi Bajerna iz Minhena u čijoj vlasničkoj strukturi poseduju deonice.


Međitim, Real je već dogovorio novog klupskog sponzora. A to je Audijev veliki rival BMW, pa će ova nemačka firma od naredne sedmice sponzorisati prvaka Evrope i njihove igrače, prenose španski mediji.

Tako će fudbaleri Reala u budućnosti voziti klupske BMW automobile, iako je prava retkost da se fudbaleri vide u sponzorskim kolima pri dolasku na treninge.


BONUS VIDEO: Andrade stigao na pripreme Partizana
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju