ALBANAC PRODAJE SRBINA I UZIMA HRVATA: Sergej Milinković Savić konačno napušta Lacio

Novosti online

21. 06. 2022. u 08:32

POSLE svih godina i nagađanja konačno je došlo vreme da Sergej Milinković Savić napusti Lacio.

АЛБАНАЦ ПРОДАЈЕ СРБИНА И УЗИМА ХРВАТА: Сергеј Милинковић Савић коначно напушта Лацио

Foto: AP

Srpski reprezentativac je sedam sezona proveo u Rimu i doneo mnogo klubu, a čini se i prerastao sredinu. Ponude su godinama stizale na adresu Lacija za Sergeja, ali nikada nisu mogli da se dogovore oko cene. Sada su Rimljani malo spustili kriterijume, pa će Milinković Savić za neko razumne obeštećenje promeniti klub.

Najglasniji su iz Juventusa, ali pominje se Arsenal, PSŽ, kao još neki velikani, a za to vreme Lacio je našao zamenu u vidu hrvatskog fudbalera.

Luka Sučić je igrač koji se dovodi u vezu sa Laciom. Kako piše italijanski "Korijere delo sport", vezista Salcburga i reprezentativac Hrvatske želja je Lacija ukoliko Milinković-Savić ovog leta promeni sredinu.

Kako se navodi, sportski direktor Igli Tare je "bacio oko" na momka rođenog 2002. godine u Austriji. Sučić je odlučio da igra za selekciju Hrvatske i u Salcburgu ima ugovor do leta 2025. godine. Imajući u vidu da igra na mestu centralnog veznog i da se zove Luka, nije ni čudo da ga brojni mediji prozivaju za "novog Luku Modrića".

Nekadašnji albanski fudbaler, a danas sportski direktor Lacija, veruje da bi Lacio mogao da bude prava sredina za levonogog Sučića, koji je u prvenstvu Austrije prošle sezone zabeležio osam golova i četiri asistencije.

BONUS VIDEO: NI MESI NI RONALDO: Pogledajte listu najboljih strelaca u istoriji Mundijala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)