LEGENDARNI ETO LJUT ZBOG IGRE KAMERUNA: Ako igrate ovako, nećete videti Svetsko prvenstvo

Novosti online

10. 06. 2022. u 13:42

PREDSEDNIK Fudbalskog saveza Kameruna Samjuel Eto nije krio nezadovoljstvo izdanjem reprezentacije na startu kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

ЛЕГЕНДАРНИ ЕТО ЉУТ ЗБОГ ИГРЕ КАМЕРУНА:  Ако играте овако, нећете видети Светско првенство

Foto: EPA-EFE/KHALED ELFIQI

Kamerun je savladao Burundi, a jedini gol na gostovanju postigao je Ekambi. Ipak, legendarni Eto nije zadovoljan.

-Uopšte nisam zadovoljan. Vi predstavljate reprezentaciju Kameruna i nije me briga ko je protivnik, morate da radite posao na najbolji mogući način. Godinama sam plakao jer smo propustili svetsko prvenstvo, ali znam za probleme koje sam ja tada imao. To se neće dogoditi dok sam predsednik. Preuzeo sam tu funkciju kako bih promenio stvari - poručio je Eto i dodao:

- Niko nema zagarantovano mesto u timu. Ako želiš da nosiš ovaj dres, moraš da radiš najbolje što možeš. U suprotnom, nemoj ni da dolaziš, jer ću se radije igrati s decom. Ja sam dugo nosio kopačke, možda mislite da sam gad, ali sam bio najbolji i znam zašto sam uspeo. Daću sve, čak i svoj život kako bih na najbolji način predstavio zemlju. Za Kamerun sam spreman da dam život. Nikom ne garantujem odlazak na Svetsko prvenstvo, a ako budete igrali kao danas, niko neće videti Mundijal - poručio je legendarni Eto.

Na Mundijalu će Kamerunci prvi meč odigrati 24. novembra u Al Vakrahu protiv Švajcarske, dok ih susret sa "orlovima" čeka 28. novembra. Četvrti tim, i najveći favorit u grupi biće selekcija Brazila.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)