TRENERSKA VRTEŠKA U SUPERLIGI: Klubova 16 - smena 24!

M. B.

18. 04. 2022. u 21:50

PROMENE trenera, omiljeni hobi čelnika srpskih klubova, nastavljen je ovog vikenda posle poraza Spartaka na domaćem terenu od Novog Pazara (1:3).

ТРЕНЕРСКА ВРТЕШКА У СУПЕРЛИГИ: Клубова 16 - смена 24!

FOTO: M. Vukadinović

Nebojša Vučković, koji je pre dva meseca nasledio Vladimira Gaćinovića je već završio misiju na severu naše zemlje, a na njegovo mesto je stigao Slavko Petrović. On će biti četvrti trener "golubova" u ovoj sezoni i po tom neslavnom "uspehu" Spartak je stao uz rame Radničkom iz Niša i Novom Pazaru koji su do "pokera" stručnjaka u 2021/2022. stigli mnogo ranije.

Do prošlog vikenda, pored Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića iz redova večitih rivala, jedini stručnjak koji je odolevao na klupi od jula je bio strateg Kolubare Dejan Đurđević iz Kolubare, ali ga je neulazak Lazarevčana u plej-of koštao posla. Tako sada šest kola pre završetka sezone samo Crvena zvezda i Partizan mogu da se pohvale da su "sačuvali" šefove struka, iako su mnogi ambiciozno sa tapšanjem trenera po ramenu ušli u prvenstvenu trku, kao da će ta ljubav trajati večno.

RASTANAK Vladimir Gaćinović/FOTO: M. Vukadinović

Tako se posle 31. runde došlo do gotovo nestvarne brojke za evropske okvire. U ligi koja broji 16 klubova viđene su 24 smene, a prostora za nove manevre do kraja maja i te kako ima.

BONUS VIDEO: VATRENI VEČITI DERBI: "Delije" i "grobari" koristili pirotehniku kao retko kad

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda