"OVAKO SE OSVAJAJU TITULE!" Stanković posle derbija: Opet nismo kod kuće primili gol od Partizana!

Novosti online

16. 04. 2022. u 20:02

CRVENA zvezda je u 1. kolu plej-ofa remizirala protiv Partizana na popunjenoj "Marakani" (0:0), a trener domaćih Dejan Stanković ima više rzaloga za zadovoljstvo.

ОВАКО СЕ ОСВАЈАЈУ ТИТУЛЕ! Станковић после дербија: Опет нисмо код куће примили гол од Партизана!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Zvezde Dejan Stanković je nakon meča stao pred kamere Arena sport televizije.

- Ne bih pred početak meča potpisao remi. Stvari se nisu odvijale kako smo hteli. Partizan je izveo čvrstu i organizovanu ekipu. Imali smo dosta neiznuđenih grešaka u prvom poluvremenu, počeo je Stanojević i dodao:

- Nije utakmica bila laka, ali ovako se osvajaju titule. Čestitam mojim momcima, imamo prednost, da nam je to neko rekao ranije tokom sezone, mi bi potpisali da igramo kod kuće i imamo plus dva protiv Partizana. Čekaju nas teške utakmice. Čestiteke Partizanu na muškoj utakmici, našim navijačima koji nisu posustali kada nam nije išlo.

Zvezda je sada bliže tituli, najteži rival je arhiviran.

- Jedna utakmica manje, jedna od najtežih. Ima još šest utakmica da se igra. Subota-sreda, blizak i gust raspored, ako hoćeš titulu, to je put, može da se odigra i nerešeno protiv čvrstog protivnika. Dosta je pritisaka bilo i na Partizan odgovorili su hrabrom igrom. Nismo primili gol kod kuće protiv Partizana, to je jedino bitno, rekao je Stanković.

 

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?