HUMANOST JE VRLINA KOJA NEMA CENU – BETOLE POKLANJA DECI U TIRŠOVOJ

Promo

08. 04. 2022. u 10:00

Kada mnogima omiljena online kladionica udruži snagu sa najpopularnijim sportskim kanalom u zemlji, kombinacija može biti samo DOBITNA!

ХУМАНОСТ ЈЕ ВРЛИНА КОЈА НЕМА ЦЕНУ – БЕТОЛЕ ПОКЛАЊА ДЕЦИ У ТИРШОВОЈ

Promo

Naš proslavljeni voditelj Ognjen Amidžić je u okviru emisije „Moja Arena“, koja se emituje na TV Arena Sport, odigrao humanitarni tiket u BetOle kladionici.

I zamislite šta se desilo?!

TIKET JE, NARAVNO, PROŠAO!

To i ne treba da čudi, jer kao što kaže slogan ove kladionice – IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Naravno, ovaj dobitak dobija potpuno novu dimenziju jer je namenjen onima kojima je to najpotrebnije - našim mališanima.

Četiri odigrane utakmice i sjajne kvote u BetOle kladionici učinile su da vrednost dobitka bude čak 95.000 dinara.

Humanost je naša moralna obaveza

Sav novac je doniran Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, a predstavnici kompanije BetOle su lično uručili ček čelnicima ove institucije, koja već decenijama pruža najkvalitetnije medicinske usluge mališanima u našoj zemlji.

Humanost je jedna od najvrednijih ljudskih osobina. Oni koji osećaju potrebu da pomažu drugima to čine uvek i po svaku cenu.

BetOle je kao društveno odgovorna kompanija prepoznala značaj humanitarnih akcija i aktivno uzela učešće u dešavanjima tog tipa. Smatramo da imamo odgovornost prema ovom društvu, a naša ideja je da na ovaj način pomognemo prvenstveno onima kojima je pomoć najpotrebnija.

To su upravo mališani, koji su ujedno i budućnost ove zemlje, a posebno kada je u pitanju njihovo zdravlje. Oni su ti koji jednog dana treba da preuzmu našu ulogu i prepoznaju značaj svog doprinosa u ovakvim i sličnim akcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a