MESI I DI MARIJA ODIGRALI POSLEDNJI MEČ ZA ARGENTINU? Dva najbolja igrača gaučosa zabrinula naciju pred Mundijal u Kataru

Novosti online

26. 03. 2022. u 10:55

POBEDA Argentine protiv Venecuela u poslednjem meču gaučosa perd svojim navijačima u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru donela je naciji više razloga za brigu nego za radost.

МЕСИ И ДИ МАРИЈА ОДИГРАЛИ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ ЗА АРГЕНТИНУ? Два најбоља играча гаучоса забринула нацију пред Мундијал у Катару

Foto: EPA-EFE/David Fernandez

Razlog je najava dvojice najboljih igrača beloplavih na ovom meču, a i uopšte, Lea Mesija i Anhela di Marije, da je ovo možda i njihov poslednji meč pred domaćom publikom u dresu reprezentacije.

Šampion Južne Amerike je slavio 3:0, uz golove dvojca iz PSŽ. Utakmica nije bila rezultatski bitna, jer je Argentina odavno obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. Posle sjajne partije, Di Marija se oglasio na Instagramu:

– Samo bih hteo da vam se zahvalim za ogromnu ljubav koju sam dobio. Uvek sam sanjao o svemu što sam prošao ove predivne noći. Ovo je verovatno bio moj poslednji meč u ovom dresu u Argentini. Hvala vam, hvala vam i još hiljadu puta vam hvala – napisao je Di Marija.

Lionel Mesi nije bio toliko jasan kada se radi o povlačenju iz nacionalnog tima, ali je njegova izjava svakako razlog za zabrinutost.

– Ne znam šta ću raditi posle Svetskog prvenstva. Mislim samo na ono što sada sledi. Posle Katara, moraću da preispitam mnoge stvari – rekao je Mesi i time dodatno zabrinuo navijače Argentine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest