ZVEZDA IZGUBILA OD ŠAHTJORA: Ohi nastavio golgetersku seriju, Pavkov promašio penal (VIDEO)

Č. V.

31. 01. 2022. u 16:53

CRVENA zvezda doživela je prvi poraz na pripremama u Antaliji. Bolji od crveno-belih bio je Šahtjor iz Donjecka koji je slavio sa 3:2.

ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА ОД ШАХТЈОРА: Охи наставио голгетерску серију, Павков промашио пенал (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Rezultat na pripremama je u drugom planu, ali nikada nije dobro kada se izgubi. Šampion Srbije je kao i na prethodna dva meča i na ovom prvi primio gol i morao je da juri prednost rivala.

Igrao se 13. minut kada je Mihailo Mudrik ostao sam u kaznenom prostoru Zvezde i glavom zatresao mrežu Zorana Popovića.

 

Nije dugo trebalo Šahtjoru da duplira vođstvo. U 18. minutu veliko pojačanje ovog kluba David Neres uspeo je da se upiše u strelce. On je natrčao na loptu koja se posle slobodnog udarca odbila od stative i poslao ju je u praznu mrežu.

 

Zaigrali su izabranici Dejana Stankovića mnogo bolje od tog momenta. Dve dobre prilike u prvom poluvremenu nije iskoristio Ohi, pa do promene rezultata nije došlo.

Nastavila je Zvezda sa pritiskom i u nastavku utakmice i uspela je da smanji u 58. minutu preko Aleksandra Dragovića, koji je na gotovo identičan način kao i Neres matirao Trubina.

 

Crveno-beli su uspeli da dođu do izjednačenja 10 minuta kasnije. Odličan centaršut sa desne strane je u gol pretvorio Ohi i tako nastavio golgetersku seriju. Bio je to njegov treći pogodak na pripremama.

 

Ipak, klub iz Ljutice Bogdana nije uspeo da izbegne poraz, pošto je trijumf vicešampionu Ukrajine doneo Neres fantastičnim pogotkom sa nekih 17 metara. Krističić je izbio loptu glavom, Brazilac je natrčao na nju, iz prve šutirao i pogodio donji levi ugao Popovićevog gola.

 

Mogla je Zvezda još jednom da izjednači, ali je Trubin zaustavio udarac Milana Pavkova sa bele tačke. Penalu je prethodio faul nad Akselom Bakajokom.

 

Do kraja utakmice nije bilo izglednih prilika, pa su crveno-beli posle remija sa Mariborom (1:1) i pobede nad Laskom (2:1) upisali i prvi poraz.

Šampion Srbije poslednji meč na pripremama igra 2. februara protiv Altaha.

Crvena zvezda: Popović - Pičini, Pankov, Dragović, Eraković, Rodić - Sanogo, Srnić - Ivanić, Katai, Ohi.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković dao presek dosadašnjih priprema

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori