"IGNORIŠU SE NAŠI DOKAZI": Proleter se žalio FSS-u zbog oduzimanja bodova

Novosti online

31. 01. 2022. u 10:04

ČELNICI Proletera žalili su se Komisiji za žalbe FSS na odluku direktora takmičenja Zajednice klubova Superlige i Prve lige da im oduzmu tri boda iz meča sa Radničkim, koji su na terenu dobili sa 2:0.

ИГНОРИШУ СЕ НАШИ ДОКАЗИ: Пролетер се жалио ФСС-у због одузимања бодова

Foto: M.Vukadinović

Tada je Aleksandar Pivić utvrdio da sedmorica igrača novosadskog kluba nisu imali urednu lekarsku dokumentaciju i na osnovu toga meč registrovao 3:0 u korist Nišlija.

- Gruba povreda prava na pravično suđenje i povrede odredaba Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FSS i Propozicija takmičenja Superlige Srbije trebalo bi da budu dovoljni da se odluka koja je doneta na nezakonit način ukine ili preinači.

Naša osnovna zamerka je nemogućnost da se izjasnimo o spornim lekarskim pregledima koji su doveli do odluke o oduzimanju bodova. Odgovorno tvrdimo da posedujemo sve dokaze o važećim lekarskim pregledima na dan odigravanja utakmice protiv Radničkog iz Niša. Ipak, i pored nekoliko pokušaja da direktoru takmičenja dostavimo dokaze, on je, ignorišući to, presudio u korist druge strane - ističe se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!