LUKA JOVIĆ DEO SAVRŠENE TRAMPE! Otpisani Srbin je karta spasa za Real Madrid

Novosti online

31. 01. 2022. u 09:35

LUKA Jović, nezbrinuti srpski sin. Dušan Vlahović je završio tamo gde je želeo, u Juventusu, Aleksandar Mitrović ne želi iz Fulama, bar zasada.

ЛУКА ЈОВИЋ ДЕО САВРШЕНЕ ТРАМПЕ! Отписани Србин је карта спаса за Реал Мадрид

Foto Instagram/lukajovic

I slovo je spalo samo na fudbalera Real Madrida, kada su u pitanju napadači koje će Srbija da ima na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Luka je definitivno na vetrometini, koja će mu malo šta doneti ako ostane u Madridu, s obzirom na to da je reprezentativna planetarna smotra nešto najveće što fudbal ili bilo koji sport uz Olimpijske igre daje.

Zbog toga i Jović želi da ide negde da igra, kako bi ubedio i Piksija da ima mesta za njega u nacionalnom timu, ali isto tako vratio samopouzdanje koje je debelo izgubljeno.

"Kalčomerkato" donosi priču po kojoj Karlo Ančeloti ne računa na devet igrača, među kojima je Jović, i da su svi ti momci stavljeni na transfer listu. Pored Srbina tu su još: Geret Bejl, Marselo, Isko, Marijano Dijaz, Hezus Valjeko, Dani Kabalos, Eden Azar i Marko Asensio. 

Iz priloženog se vidi da Real Madrid želi da se otarasi Jovića, a kada bi im uspeo i plan o kome pišu nemački mediji po kojima bi otpisani Srbin bio važna uloga u filmu gde glavni lik stiže na Santijago Bernabeu, to bi se zvalo savršena trampa.

FOTO: AP/Tanjug

 

Naime, navodno "kraljevski klub" ne odustaje od Erlinga Halanda, koji bi u tandemu sa Kilijanom Mbapeom predstavljao napad o kome se maštalo već duže u prestonici Španije. 

Pomenuti izvor piše da je Real spreman da plati za Halanda i pošalje još Luku Jovića u Dortmund. Trampa o kojoj se priča i po kojoj bi možda svi bili zadovoljni. Srbin je igrao fudbal života u Nemačkoj, u dresu Ajntrahta, a Norvežanin je zvezda oko koje se otima ceo svet.

I ne samo Borusija, poslednjeg dana prelaznog roka i Everton se pominje kao novo odredište srpskog napadača, a tu vest je preneo britanski Telegraf. U pitanju je navodno samo pozajmica do kraja sezone. 

Karamele još nisu zvanično promovisale naslednika Rafe Beniteza s kojim se klub nedavno rastao, mada se očekuje da to bude Frenk Lampard. Nekadašnji kapiten Čelsija uslovio je nove poslodavce dovođenjem pojačanja, među kojima je izgleda i Jović. U prilog tome ide podatak da je odlazak Karla Ančelotija prošlog leta u Real Madrid iznenadio i razočarao sve na Gudison Parku, pa bi pozajmica srpskog špica mogla da se protumači i kao prijateljski potez italijanskog stručnjaka. Jović se svakako muči s minutažom u Kraljevskom klubu...

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)