GOTOVO JE: Zvezda prodala fudbalera Milanu

Novosti online

24. 01. 2022. u 07:58

CRVENA zvezda će opet imati fudbalera u Milanu. Posle Dejana Savićevića, koji je zaludeo San Siro, još jedan biser sa Marakane, skoro tri decenije kasnije, nosiće crveno-crni dres.

ГОТОВО ЈЕ: Звезда продала фудбалера Милану

FOTO: FK Crvena zvezda

Marko Lazetić je novi član Milana, to je objavio pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano. On je otkrio da će Srbin potpisati za pet miliona evra i da će paraf staviti u toku naredne nedelje, pa će Zvezda u nastavak sezone ući bez svog najtalentovanijeg napadača.

Kako se navodi, Zvezda će imati procente i od naredne prodaje, što bi u budućnosti i te kako moglo da joj se isplati, dok je plan da se od trenutne zarade završi prelazni rok i dovede pojačanje u veznom redu.

Očekuje se odlazak Njegoša Petrovića, pa i Veljka Nikolića, naročito sada kada je Lazetić otvorio vrata.

Lazetić ima samo 18 godina, a u dresu Zvezde do sada je odigrao 17 mečeva i postigao je jedan pogodak, jesenas protiv Kolubare.

Da stvar bude još zanimljivija, čak je i Stefano Pioli prokomentarisao Lazetića, jer su ga novinari upitali o njemu nakon meča sa Juventusom.

– Lazetić? Prvo da sačekamo da dođe i ako uopšte dođe, pa ću da vidim šta zapravo može. Ako je klub reagovao i želi da ga angažuje, znači da se radi o talentovanom igraču – rekao je Pioli.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (6)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve