U TURSKU SA POJAČANJIMA: Fudbaleri Vojvodine sutra kreću na pripreme

S. B.

20. 01. 2022. u 14:23

FUDBALERI Vojvodine sutra, u petak, 21. januara, u ranim jutarnjim časovima, sa fudbalskog centra "Vujadin Boškov" kreću put Turske, gde će uz pojačanja u naredne dve nedelje odraditi zimske pripreme.

У ТУРСКУ СА ПОЈАЧАЊИМА: Фудбалери Војводине сутра крећу на припреме

FKV

U redove Novosađana vratio se golman Emil Rockov (26), nekadašnji kapiten, koji je iz mađarskog Fehervara posle godinu i po dana došao na pozajmicu. On se posle duge pauze zbog povrede u potpunosti oporavio, juče potpisao pristupnicu uz prisustvo Dragoljuba Samardžića, predsednika, i Ljubiše Dunđerskog, sportskog direktora kluba, i zvanično priključio ekipi.

– Spletom okolnosti sam ponovo u mom klubu i srećan sam, jer je to za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi – rekao je Rockov.

U Vojvodinu se iz Uzbekistana vratio i napadač Bojan Matić (30), koji je u prethodne dve godine igrao za Partizan, Atromitos i Pakhator, kao i Milan Lazarević (24), desni bek, po isteku ugovora u letonskoj Lipaji. Pridošlica je i Ivan Vukčević (21), dojučerašnji napadač Zete, a ugovore su produžili Dejan Zukić (20), dete i velika nada Vojvodine, najmlađi igrač sa 100 odigranih mečeva u „crveno- belom“ dresu i Mirko Topić (20), sjajni veznjak, koji je odigrao 59 utakmica.

Superligaš sa „Karađorđa“ će u Turskoj odigrati četiri pripremne utakmice, a rivali su Nižnji Novgorod (23. januara), Slask Vroclav (26. januara), Metalist 1925 iz Harkova (30. januara) i Slavija iz Sofije (3. februara).

OMLADINCI UZ PROFESIONALCE

Na pripreme u Tursku, zajedno sa prvotimcima, prvi put odlaze i omladinci Vojvodine. Oni će tamo odigrati četiri prijateljske utakmice, a rivali će im biti Lokomotiva U-21 iz Moskve (22. januara), Krasnodar U-21 (25. januara), Forte Taganrog iz Rusije (29. januara) i Kapfenberg U-21 iz Austrije (2. februara).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri