CRNO-BELI NE ŽALE NOVAC: Luka Jović za spas arapskih miliona

Novosti online

31. 12. 2021. u 14:24

LUKA Jović je čini se na životnoj raskrsnici, kada je fudbalska karijera u pitanju.

ЦРНО-БЕЛИ НЕ ЖАЛЕ НОВАЦ: Лука Јовић за спас арапских милиона

Foto Instagram/lukajovic

Real Madrid računa na Srbina, ali ako želi i ima gde može da ide. Opet, Luka je konačno počeo da igra, bar kao zamena za Karima Bemzemu i pitanje je da li bi ovo bio pravi trenutak da napusti Santijago Bernabeu. 

Neki misle, da bi to bio pun pogodak i za Jovića, ali i Srbiju koja bi dobila još jednog napadača za Svetsko prvenstvo u Kataru sa mečevima u nogama. 

Jović razmišlja, meri po onoj srpskoj tri puta, a da li će dobro izmeriti pokazaće vreme. 

Engleski mediji u smiraj 2021. godine javljaju da je Njukasl ozbiljno zagrizao za Jovića. "Svrakama" po svaku cenu treba jedan odličan napadač, koji bi im prvo obezbedio opstanak u Prtemijer ligi, a onda i kasnije pomogao Arapima da lakše i pametnije ulože novac koji su planirali za Njukasl. 

Podsećanja radi, Jović je u Real stigao letao 2019. godine za 60 miliona evra iz Ajntrahta, a madridski klub bi ga sada prodao i za duplo manju sumu, što Njukaslu, nezvanično najbogatijem klubu na svetu, ne bi predstavljao problem.

Naravno, nije isključena ni pozajmica uz mogućnost otkupa, ali najpre se čeka odgovor Luke Jovića i njegovih menadžera...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima