KOBNA KOPAČKA U GRUDI: Brazilskog veterana ubio protivnički igrač posle naizgled bezazlene svađe (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2021. u 17:35

FUDBALER brazilskog niželigaša Torinensea, Đovani Bjanko, preminuo je nakon što ga je protivnički igrač udario kopačkom u grudi, tokom jedne, naizgled bezazlene svađe tokom utakmice.

КОБНА КОПАЧКА У ГРУДИ: Бразилског ветерана убио противнички играч после наизглед безазлене свађе (ФОТО)

FOTO: tviter/Start_comunica

Bjanko je bio vlasnik futsal škole za decu, a često je učestvovao i na raznim turnirima kao igrač i trener širom regiona.

Kako navode lokalni mediji, jedan mladić je “poludeo” tokom jedne bezazlene svađe na terenu, odnosno, kako je jedan svedok ispričao, Đovani i jedan protivnik su se posvađali oko faula, kada je “reagovao” mladić.

– Mislili smo da će on razdvojiti dvojicu muškaraca, ali on je ipak udario jednog od njih kopačkom u grudi. Taj udarac se ispostavio kao koban – ispričao je policiji.

Lokalna policija je kasnije privela mladića osumnjičenog za ovaj napad, ali nakon što je dao izjavu je pušten da se brani sa slobode, pošto nije “uhvaćen na delu”. Iza Đovanija su ostali njegova supruga i trogodišnji sin.

BONUS VIDEO - MAKS FERŠTAPEN: Prva titula u spektakularnom finišu sezone F1

https://video.novosti.rs/sport/video/2967-maks-ferstapen-prva-titula-u-spektakularnom-finisu-sezone-f1#brid_cp_my-player

(Maksbetsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri