SRBIN OD JANUARA JUVENTUSOV! "Stara dama" ne gubi vreme

Novosti online

03. 12. 2021. u 11:14

NIKO nije na ceni kao srpski napadači!

СРБИН ОД ЈАНУАРА ЈУВЕНТУСОВ! Стара дама не губи време

FOTO: M. Vukadinović

Skoro da ne prođe dan da ne sele Aleksandra Mitrovića, Luku Jovića ili Dušana Vlahovića u neki od evropskih giganata.

Poslednja u nizu vest stiže iz Italije, tačnije prenosi je "Tutosport", a to je da Juventus u januaru 2022. godine uzima Aleksandra Mitrovića.

Torinski list, najbolje upućen u dešavanja u Juventusu, navodi da je u prethodnom periodu klub jasno izrazio želju da ga dovede, slao je ljude da gledaju Mitrovića, dok je bilo i telefonskih poziva povodom potencijalnog transfera.

Mitrović je takođe u neverovatnoj formi i trenutno je prvi strelac Čempionšipa sa čak 21 golom do decembra, ali možda je vreme da engleski fudbal zameni italijanskim. Takođe, evidentno je i da mu više odgovara kada igra u timu koji je okrenut napadu, pa su tada i njegove brojke značajno veće.

Osim njega, priča se i o Hulijanu Alvarezu, mladom igraču River Plejta, ali je kod njega problem što nije još formiran fudbaler, a to je u ovom trenutku neophodno Juventusu koji ima problema u Seriji A.

Mitrović je skoro pa realna opcija, pogotovo što Fiorentina ne želi da proda Vlahovića direktnom konkurentu, pa isto tako mediji na Apeninima pišu da je Dušan na putu za "Ostrvo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna