LALATOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE OTERAN IZ AZIJE: Kriv je vlasnikov sin

Novosti online

18. 11. 2021. u 11:13

ISKUSNI fudbalski stručnjak Nenad Lalatović poznat je kao neko bez dlake na jeziku. Tako je bilo i ovog puta, kada je otkrio zbog čega je prerano završio svoj angažman u Saudijskoj Arabiji.

ЛАЛАТОВИЋ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ ОТЕРАН ИЗ АЗИЈЕ: Крив је власников син

FOTO: M. Vukadinović

– Mene je u Saudijsku Arabiju doveo bogati šeik, koji je vlasnik Al Batina. Stvarno mi je dao odrešene ruke, ali mi nije dao mogućnost da ja dovedem igrače koji se uklapaju u moj sistem – počeo je Nenad Lalatović ispovest za "Meridiansport".

– Najveći problem je bio na poziciji desnog beka. U klubu smo imali samo jednog desnog beka, koji je ujedno i sin vlasnika Al Batina. On je tek tada ušao u prvi tim, nije fizički bio spreman, ali mi se njegov otac obratio nakon prvog kola i rekao da on mora da igra – istakao je iskusni strateg.

Nakon brojnih pokušaja uprave Al Batina nije bilo pomaka, nakon čega je rastanak bio neminovan.

– Nisam prihvatio tako nešto, na to su se nadovezali nešto lošiji rezultati. Kasnije sam prisustvovao brojnim sastancima, na kojima se tražila samo jedna stvar, a to je da igra sin vlasnika kluba. Nisam želeo da popustim, znao sam da će nakon sledećeg lošeg rezultata to biti moj kraj, ali sam istrajao i zbog toga sam dobio otkaz nakon samo osam kola – objasnio je Nenad Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)