ZBOG SRBINA U ŠOKU! Dušan Vlahović odbio transfer od 80 miliona u Premijer ligu

Novosti online

08. 11. 2021. u 09:45

DUŠAN Vlahović je opet u centru pažnje italijanskih medija.

ЗБОГ СРБИНА У ШОКУ! Душан Влаховић одбио трансфер од 80 милиона у Премијер лигу

Tanjug/AP

Srpski golgeter, koji se poslednjih mesec dana povezuje sa selidbom u novi klub, jer je odbio da produži saradnju s Fiorentinom, još uvek nije doneo odluku gde će da pređe, ali je izgleda odlučio - gde neće.

Iako postoji ozbiljna ponuda iz Premijer lige.

O toj "engleskoj zbrci" italijanski mediji pišu ovako:

- Dušan Vlahović će verovatno odbiti da pređe u Arsenal u januaru, baš kao što su to Lokateli i Korea odbili da učine ovog leta.

Vlahović (21) neće produžiti saradnju sa Fiorentinom, koja ističe u junu 2023. godine.

Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Direktor Fiorentine Džo Barone ne želi da odbaci mogućnost da napadača proda sada u januaru, a mnogi veliki klubovi, uključujući Juventus, Inter, Arsenal i Totenhem, dovođeni su u vezu sa njegovim potpisom.

Kako javlja Skaj sport Italija, "tobdžije" su postigle načelan dogovor sa Fiorentinom o 80 miliona vrednom transferu Srbina u januaru, ali Vlahović i njegov menadžer žele da sačekaju druge opcije i spremni su da odbiju ponudu koja je stigla iz severnog Londona.

Vlahović bi tako postao treća zvezda italijanske Serije A koja je odbila da se preseli na Emirejts stadion, jer su Lokateli i Korea takođe dobili ponude Arsenala, ali su letos odbili da tamo odu, zaključuje se u tekstu "Fudbal Italije".

Dušan Vlahović je ove sezone odigrao 12 mečeva za Fiorentinu u Seriji A i postigao osam golova, na jednom meču Kupa dvaput je bio strelac, dok je ove jeseni, na dva poslednja meča za Srbiju, u tri navrata matirao suparničke golmane. Zato se sa pravom od njega velike stvari očekuju i u nedelju u Lisabonu, kada "orlovi" protiv šampiona Evrope Portugalaca igraju meč za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna