LIVERPUL OSTAJE BEZ NAJBOLJEG? Salah traži neverovatnu platu

Novosti online

26. 10. 2021. u 22:22

NAJBOLjI fudbaler Liverpula Mohamed Salah razbio je Mančester junajted. Egipćanin je u pobedi od 5:0 postigao tri gola. Ipak, uprkos sjajnoj partiji navijači "crvenih" ne mogu da budu spokojni kada je u pitanju ostanak krilnog napadača na "Enfildu".

ЛИВЕРПУЛ ОСТАЈЕ БЕЗ НАЈБОЉЕГ? Салах тражи невероватну плату

FOTO: AP/Tanjug

Naime, već neko vreme se vode pregovori oko uprave Liverpula i igrača oko produžetka saradnje. Stvari ne idu tako glatko, pošto se Salahu ne dopada plata koju mu nudi klub. Inače, on je sa Liverpulom ugovorom vezan do 2023. godine.

Jedan od najboljih fudbalera sveta je upravu jasno stavio do znanja da želi nedeljnu platu od 500.000 funti. Čelnici tima sa "Enfilda" ne smatraju da Salah ne zaslužuje platu koju želi, ali prosto nemaju novca kao neki moćniji klubovi, prenosi "Futbal Insajder".

Ovaj 29-godišnjak je 2018. godine potpisao petogodišnji ugovor po kome dobija 237.000 evra nedeljno, što je oko 12 miliona godišnje, a što nikako nije u skladu sa njegovim igrama.

Salah igra sjajno ove sezone. Postigao j 15 golova i upisao pet asistencije u svim takmičenjima. Ukoliko se dve strane ne dogovore moglo bi lako da se desi da ode u drugi klub za mali novac.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)