DAMFRIS TRAGIČAR INTERA: Nije pomogao gol Edina DŽeka, "neroazuri" imaju za čime da žale

Novosti online

24. 10. 2021. u 22:48

FUDBALERI Intera slavili su protiv Juventusa u devetom kolu italijanske serije A. Fantastično su fudbaleri Intera otvorili utakmicu, zanimljivo je da su nakon serije od sedam mečeva na kojima su primili gol upravo protiv Juventusa mreža Samira Handanoviča ostala netaknuta.

ДАМФРИС ТРАГИЧАР ИНТЕРА: Није помогао гол Едина Џека, нероазури имају за чиме да жале

FOTO: Tanjug

Inter je bio na pragu pobede, ali usledio je gorak šok u završnici te mogu da se zadovolje remijem 1:1. Gol za Inter postigao je bosanski fudbaler Edin Džeko, ulaskom Dibale Juve se probudio iz sna u kome je bio ceo meč, a upravo je on postavio konačan rezultat sa bele tačke. 

Na početku meča viđena je otvorena igra, oba tima imala su želju da dođu do prednosti, a osim igre visokog tempa nismo imali priliku da vidimo značajniju priliku. 

Erupcija oduševljenja na Đuzepe Meaci u 17. minutu. Edin Džeko je doneo vođstvo, ispostavilo se nešto kasnije da je ujedno i rešio pitanje pobednika. Hakan Čalhanoglu je fantastično šutirao, njegov udarac zaustavila je prečka, a fortuna je bila saveznik crno-plavih te je lopta pala na nogu Edina Džeka. Bosanac je fantastično reagovao i doneo radost svom timu. 

Opao je u nastavku meča ritam igre, imali su crno-beli kontrolu igre, ali ne i konkretnu priliku da ugroze gol domaćeg sastava. Inter je odlično zatvorio sve prilaze golu. 

Čekali smo 25 minuta u drugom poluvremenu da vidimo neku priliku. U 60. minutu Džeko je pokušao da ugrozi gol gostiju, lopta pada iza gola "stare dame". Tri minuta kasnije Perišić je pokušao, bio je još neprecizniji. 

FOTO: Tanjug

Masimilijano Alegri je ulaskom Dibale i Kijeze pokušao da osveži tim. Ispostavilo se kasnije da je ta odluka bila odlična. Nakon mirnog početka drugog poluvremena usledilo je uzbuđenje na kraju.

Alegri je bez sumnje bio ponosan svojim izmenama, a nema sumnje da bi Inzagi svoje povukao da može.

Damfris je odmah po ulasku u igru izrastao u tragičara, bivši fudbaler PSV je neoprezno zakačio po nozi Aleksa Sandra na ivici šesnaesterca, pokazao je VAR da je penal. Paolo Dibala ga je izveo, bio je precizan Argentinac - 1:1. 

Simone Inzagi je nakon toga pobesneo, a zbog svog performansa dobio je i crveni karton Interu to nije pomoglo da dođe do novog gola - konačan rezultat bio je 1:1. 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024