"MA, IBRAHIMOVIĆ JE BIO OČAJAN" Siniša Mihajlović hteo da bije Zlatana, a sad...

Novosti online

22. 10. 2021. u 17:43

SINIŠA Mihajlović i Zlatan Ibrahimović su u više navrata hteli da se potuku kada je srpski as bio na zalasku karijere, a švedski golgeter na početku, ali sada su veliki prijatelji.

МА, ИБРАХИМОВИЋ ЈЕ БИО ОЧАЈАН Синиша Михајловић хтео да бије Златана, а сад...

Siniša Mihajlović foto EPA

U tom stilu je "Miha" govorio pred meč u kome njegova Bolonja, u subotu od 20.45, dočekuje Milan u kome je upravo "Ibra" glavna zvezda.


Ipak, pre nego što se posvetio velikom prijatelju, pričao je ponovo o onome što ga je iznerviralo prošlog vikenda, kada je u neverici gledao kako sudije dozvoljavaju gol Udinezeu, dok jedan od igrača rivala sprečava golmana Bolonje da dođe do lopte.


- Stvarno sam čekao da nas sudije pozovu i kažu da je došlo do promene pravila, da nam kažu "E, od sada možete da blokirate golmane". Ali, šta je tu je, na te stvari ne možemo da utičemo, sudije su takve kakve jesu, a iz našeg ugla, to s njima vam je lutrija, počeo je Mihajlović svoju najavu.


Tada je upitan šta očekuje od Ibrahimovića na sledećem meču. A Siniša i Zlatan imaju dugu istorija burnih odnosa, od toga da je, prema Mihajlovićevim rečima, jednom išao da ga traži u svlačionici kako bi ga pretukao ("ali ga tamo nije našao"), dok je i Ibrin menadžer Mino Rajola nešto slično otkrio - "Zlatan je svojevremeno u kolima čekao Mihu, hteo je da ga pretuče, ali ga nije sreo".

Sada su to prijatelji, koji su pre nekoliko meseci zajedno nastupili na čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu.

Foto: Printscreen

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na Sanremu


- Ibra? Nisam se čuo s njim neko vreme. Voleo bih da protiv nas igraju svi najbolji igrači rivala, pa i on. Žao mi je što Brahim Dijaz i Teo Hernandez nisu tu. Mada, imam i sam toliko problema sa sastavom, da ne znam ko će ih zameniti. Moram da se koncentrišem na ono što mogu da kontrolišem. A Ibra i ja... Verujem da nećemo ponovo na Sanremo. Mislim, još uvek me niko nije zvao tamo. Ako je na festivalu i dalje glavni Amadeus, onda će me sigurno zvati, ali neće Ibru, on je bio očajan, stvarno je očajno pevao. Ja sam talentovan, mladić koji obećava!, uz osmeh je zaključio Siniša Mihajlović.

Na tabeli Serije A, posle osam kola, Mihina Bolonja je osma sa 12 bodova, a Milan je drugi sa 22.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna