JOVIĆ ZBOG VANDE ZAVRŠIO U REALU: Španska "Marka" otkrila nepoznate detalje o transferu Srbina u Madrid

Novosti online

22. 10. 2021. u 10:11

LUKA Jović je na izlaznim vratima iz Madrida, pitanje je dana kada će završiti na pozajmici u Londonu.

ЈОВИЋ ЗБОГ ВАНДЕ ЗАВРШИО У РЕАЛУ:  Шпанска Марка открила непознате детаље о трансферу Србина у Мадрид

Foto: Instagram

Arsenal čeka raširenih ruku Srbina, koji nikako ne može da se nametne u Realu. Ni kod Zinedina Zidana, ali ni kod Karla Ančelotija. Mnogi se čude zašto su u prestonici Španije birali Jovića. 

Španska "Marka" donosi kompletnu priču oko nekadašnjeg fudbalera Zvezde, ali sa akcentom na Mauru Ikardiju i Vandi Nari.

Argentinska ljubavna sapunica, koja je i te kako uticala i na Srbina, odnosno njegov dolazak u Madrid.

Vanda je i Maurova menadžerka. Upravo je njihova poslovna veza, daleko manje ljubavna, uskratila Ikardija prelaska u Real Madrid u januaru 2017. i 2018. godine, a španska "Marka" piše sada da je to bio i te kako dobar potez.

Tražio je Real Madrid u to vreme partnera ili zamenu za Karima Benzemu, a najviše im se dopadala "devetka" Intera, međutim, zbog Vande Nare i njenih nastupa na televiziji - odlučili su da "preskoče" priliku da angažuju Ikardija. Pustili su ga da ode u PSŽ, a oni su na leto 2019. godine angažovali srpskog napadača Luku Jovića.

Foto: AP

 

- Ne možemo da ga dovedemo i to nije njegova krivica - prenosi "Marka" glasove iz Real Madrida u to vreme, pošto je njegova supruga na italijanskoj televiziji konstantno kritikovala Inter, trenera, članove uprave.

Nisu želeli da se to i njima ponovi, dobro je poznato kakve stvari prate Vandu i Ikardija, pa je to sada na svojoj koži osetio i Pari Sen Žermen, koji na Argentinca nije mogao da računa za meč protiv Lajpciga, a pitanje je i kada će ponovo biti posvećen samo fudbalu.

Real Madrid je tu napravio dobar potez i "izbegao je metak", pa tako ne mora da se suočava sa fudbalerom koji preti raskidom ugovora jer je na pragu razvoda sa menadžerkom. Španci su na kraju pronašli i nešto dobro u dovođenju Jovića u Madrid.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024