TRAŽI GA REAL A ON PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Leković u crveno-belom do 2024. godine, potpisao i Lečić

Novosti online

18. 10. 2021. u 15:30

VEZISTA šampiona Srbije FK Crvena zvezda, Luka Lečić, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa klubom, dok je Stefan Leković produžio vernost crveno-belima.

ТРАЖИ ГА РЕАЛ А ОН ПРОДУЖИО УГОВОР СА ЗВЕЗДОМ: Лековић у црвено-белом до 2024. године, потписао и Лечић

foto: FK crvena zvezda


Kako je saopšteno, obojica su parafirali trogodišnji ugovor, a prezadovoljan zbog toga bio je glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić.

- Leković i Lečić su fudbaleri koji spadaju u grupu najtalentovanijih u našoj Omladinskoj školi. Prezadovoljni smo i ovim činom je Crvena zvezda pokazala koliko čuva svoju decu, kao što to već i godinama čini, a opet i oni su pokazali da veruju klubu, i da vide sebe i svoju budućnost ovde. Verujem da će obojica jednog dana igrati u prvom tim - rekao je Jelić.

Leković je rođen 2004. godine, prošao je sve selekcije Crvene zvrezde i standardni je reprezentativac Srbije.

- Zaista dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama i ovo doživljavam kao svojevrsno prepoznavanje mog truda, što me dodatno motiviše da nastavim tako da radim. Želja mi je da odigram što više utakmica u crveno-belom dresu - rekao je Leković, za koga je veliko interesovanje pokazao Real Madrid.

Lečić je rođen 2005. godine u Pljevljima, a u Zvezdu je stigao pre godinu dana iz lokalnog kluba Breznice.

Iako mlađi gotovo dve godine od konkurenata, standardan je na sredini terena omladinskog tima.

- Mogu sigurno da kažem da sam ostvario jedan od svojih snova, a to je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navijam celog života. Želim da jednog dana zaigram na "Marakani" pred punim tribinama i naravno da postignem gol. Nije mi to primarni zadatak ni sada, ali volim da postižem pogotke -  rekao je Lečić.

BONUS VIDEO - 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)