STANKOVIĆ U PROBLEMU: Zvezda bez dva ključna igrača u Lazarevcu, neizvesni i za Midtjiland

Novosti online

15. 10. 2021. u 14:36

FUDBALERE Crvene zvezde u subotu od 15.55 očekuje meč protiv Kolubare u gostima. A na tom meču trener Dejan Stanković, između ostalih, neće moći da računa ni na Aleksandra Kataija, ni na Gejlora Kangu.

СТАНКОВИЋ У ПРОБЛЕМУ: Звезда без два кључна играча у Лазаревцу, неизвесни и за Мидтјиланд

FOTO: FK Crvena zvezda

Najbolji strelac tima Aleksandar Katai imao je nešto dužu pauzu posle preležanog koronavirusa, pa se očekuje da počne da trenira u ponedeljak, da bi bio spreman za meč Lige Evrope protiv Midtjilanda, u četvrtak.

Gabonac, s druge strane, ima problema sa umorom, pošto je igrao dvomeč protiv Angole za svoju zemlju.

On će pre gostovanja u Lazarevcu odraditi samo jedan timski trening. Moguće je da će ga Dejan Stanković ostaviti na klupi za rezervne igrače i koristiti ga u slučaju samo krajnje nužde.

Od korone su se oporavili Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Milan Borjan. I očekuje se da ova trojka sutra zaigra u Lazarevcu.

Na tom meču neće biti ni Dionija, koji je zaradio povredu, kao ni Rišaria Živkovića koji je dobio pozitivan nalaz na virus korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?