LEGENDA PARTIZANA I "ORLOVA" POMAŽE RADAKOVIĆU: Danko Lazović otkupio dres FK Miljakovac za 1000 evra (FOTO)

Novosti online

15. 10. 2021. u 12:36

FK MILjAKOVAC se uključio u akciju prikupljanja sredstava za pomoć u lečenju bivšeg golmana Partizana Radovana Radakovića, a golmanski dres ovog kluba otkupio je za 1000 evra naš proslavljeni reprezentativac Danko Lazović.

ЛЕГЕНДА ПАРТИЗАНА И ОРЛОВА ПОМАЖЕ РАДАКОВИЋУ:  Данко Лазовић откупио дрес ФК Миљаковац за 1000 евра (ФОТО)

FOTO: N. Skenderija

- Golmanski dres FK Miljakovac koji je bio na aukciji za lečenje Radovana Radakovića otkupio je veliki Danko Lazović za sumu od 1000 eura! 💚⚽️

Hvala svima koji su podržali akciju, hvala Danku i Sindikatu profesionalnih fudbalera i vama svima koji ćete poslati SMS 1082 na 3030! - piše na Tviter nalogu FK Miljakovac.

Nadajmo se da će ovaj Lazovićev potez ubrzati celu stvar i da će Radaković bez ovih finansijskih poteškoća moći da nastavi lečenje.

Foto: Budi human

Za nastavak lečenja u Turskoj neophodno je prikupiti novčana sredstva u iznosu od 100.000 evra, ali iako su crno-beli pokrenuli akciju još letos, iako se pomoć prikuplja i preko SMS poruka, ta sredstva još nisu prikupljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)