MITROVIĆ PRECRTAO ZVEZDU: Partizan može do titule, igraju najbolji fudbal

Novosti online

04. 10. 2021. u 13:48

FUDBALER Srbije Aleksandar Mitrović rekao je danas da ga raduju rezultati Partizana i Crvene zvezde u evropskim takmičenjima i ocenio da bi crno-beli mogli do finala Lige konferencija, ali i do titule šampiona Srbije.

МИТРОВИЋ ПРЕЦРТАО ЗВЕЗДУ: Партизан може до титуле, играју најбољи фудбал

FOTO: M. Vukadinović

- Pratim Partizan i Crvenu zvezdu i našu ligu. Dominantni su u svojim grupama, igraju dobar fudbal. Favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, što nije lako. Dobro su igrali u kvalifikacijama, želim im svu sreću, posebno Partizanu. Mislim da može da dogura do finala Lige konferencija. (Trener Aleksandar) Stanojević je sve dobro sklopio, Partizan je ozbiljna ekipa, pokazao je to u derbiju. I jednima i drugima želim da što dalje doguraju - rekao je Mitrović na konferenciji za novinare.

Partizan i Zvezda su takmičenje u Ligi konferencija i Ligi Evrope počeli sa po dve pobede u svojim grupama i prvi su na tabeli.

Upitan da li posle nekoliko godina Partizan može da osvoji titulu u Super ligi, Mitrović je odgovorio potvrdno.

- Mislim da može. Partizan je trenutno favorit, igra najbolji fudbal i zaslužuje to prvo mesto. Ostaje žal posle derbija što nije veća razlika, ali ima još da se igra. Prerano je govoriti o tome, ali ako ovako nastave, mislim da će se titula vratiti u Humsku - naveo je nekadašnji napadač crno-belih.

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković takođe je zadovoljan rezultatima srpskih klubova.

- Pratim sve utakmice Crvene zvezde i celu našu ligu. I Partizan je zaista dobar, to je veliki uspeh za naš fudbal, da obe ekipe budu prve u grupi. Želim im da prođu kao prvoplasirani. Mnogo znači da narednih godina imaju direktan plasman u Ligu šampiona - naveo je bivši golman Zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024