"ZVEZDA JE PROTIVNIK ZA STRAHOPOŠTOVANJE": Trener Novog Pazara izneo očekivanja pred meč sa crveno-belima

Novosti online

25. 09. 2021. u 09:17

TRENER Novog Pazara Kenan Kolašinac ističe da će njegovi igrači pokušati da pruže dostojan otpor Crvenoj zvezdi koju dočekuju sutra od 15.55.

ЗВЕЗДА ЈЕ ПРОТИВНИК ЗА СТРАХОПОШТОВАЊЕ: Тренер Новог Пазара изнео очекивања пред меч са црвено-белима

Foto: M. Vukadinović

Smatra da bi takav pristup mogao Novopazarcima da donese pozitivan rezultat.

- Igramo bez publike, koja bi ovom timu dala neki 'vetar u leđa'. Crvena zvezda je protivnik za poštovanje, pa i strahopoštovanje. Probaćemo nešto da promenimo. Nadam se da će igrači da izvuku pouke iz grešaka koje su pravili u Kragujevcu. Pokušaćemo da sastavimo tim koji će moći da se suprotstavi snažnom rivalu - rekao je Kolašinac.

Ocenio je da je sa Zvezdom teško ući u "fajtersku borbu" i da treba igrati pametno.

- Protivnik sam takvog pristupa. Podsećam da smo prošle sezone strpljivom igrom preokrenuli vođstvo Partizana od 2:1 i stigli do pobede. Neki sličan scenario bi mogao da bude i sada. Potrebno je da pariramo pokretljivošću. Za to će biti potrebno da izaberemo prave igrače i dobre trkače.

Bilo je nekoliko bolesnih igrača u Novom Pazaru u prethodnom periodu i to je uticalo na planove oko pripreme utakmice.

- Možda je sad tu više igrača koji bi mogli da nam pomognu. Remete nas i 'bonus' igrači, koji su nekako neadektavno raspoređeni. Sreća ja pa su Mirza Delimeđac, Danko Kiković i Dejan Parađina trenirali ove sedmice, dok se Milan Joksimović tek danas priključio - poručio je Kolašinac i dodao:

- Potrebno je da rešimo još neke probleme, tu pre svega mislim na prekide. Imamo igrače visoke po 195 centimetara i u takvim okolnostima ne smemo da primimo dva onakva gola protiv Radničkog 1923 - zaključio je strateg Novog Pazara.

Ekipe u ovaj meč ulaze različitih raspoloženja. Zvezda je druga na tabeli sa 20 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem 15. mestu sa sedam bodova.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a