PUCA "TIM SNOVA" - RASULO U PSŽ: Zvezda tima besni na Poketina, želi da napusti klub!

Novosti online

24. 09. 2021. u 17:49

TEK što je počela sezona za koju su navijači PSŽ smatrali da će biti iz snova, ona se pretvorila u sezonu iz noćnih mora.

ПУЦА ТИМ СНОВА - РАСУЛО У ПСЖ: Звезда тима бесни на Покетина, жели да напусти клуб!

FOTO: Tanjug

Previše zvezda na jednom mestu dovelo je do nedostatka sinergije, a letošnja pojačanja u vidu  Lionela Mesija, Đanluišija Donarumu, Ašrafa Hakimija, Serhija Ramosa i Žoržinja Vajnalduma nisu dala željene rezultate. 

Prvi problem je nastao kada je "pukla ljubav" između Kilijana Mbapea i kluba, kada je reprezentativac Francuske jasno stavio do znanja da želi u da pređe u Real Madrid. 

Usledio je potom navodni rat Maurisija Poketina i Lionela Mesija koji nije blagonaklono gledao na izmenu pre kraja meča. 

Sada iz italijanskih medija stiže vest da je situacijom u Parizu nezadovoljan i golman Đanluiđi Donaruma. 

Jedan od najboljih čuvara mreže na svetu je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Milanom, a sada tamošnji mediji javljaju da želi da se vrati u Seriju A! 

Donaruma je nezadovoljan time što Poketino drži Kejlora Navasa kao prvog golmana u ekipi i što je za sada Italijan branio na samo dva meča. 

"Korijere dela Sera" i "Gazeta delo sport" pišu da Juventus prati ovu situaciju i da želi da ga dovede naredne sezone kao zamenu za Vojćeha Ščensnog. 

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!